SRF er blitt sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift!

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifiseringsordning for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Sertifiseringen krever at virksomheten jobber aktivt for å redusere miljøbelastning og legger vekt på kontinuerlig forbedring. Det å bli en Miljøfyrtårn-bedrift betyr at SRF har blitt godkjent som en virksomhet som driver aktivt og målrettet miljøarbeid.

SRF har forpliktet seg til en rekke miljøtiltak for å oppnå sin Miljøfyrtårn-sertifisering. Blant annet skal vi redusere matsvinnet på våre arrangementer, prioritere grønne innkjøp, ikke drive med grønnvasking, og legge til rette for et trygt og godt arbeidsmiljø. Vi vil også påvirke og utfordre våre arrangementsleverandører til å ta bærekraftige valg på våre og andres konferanser og arrangementer. For oss blir det viktig å øke andelen grønne konferanser gjennom året. Videre vil vi spre kunnskap om bærekraftige valgmuligheter til våre medlemmer, og oppfordre alle deltakere til å velge miljøvennlig transport til våre arrangementer og konferanser. Vi skal etterleve alle relevante lovkrav knyttet til klima og miljø og følge miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårn-ordningen. Vi vil også sørge for tydelig kommunikasjon internt og eksternt om vårt klima- og miljøarbeid, og dersom du vil lese vår Miljøpolicy – kan du trykke her. (link til Miljøpolicy)

Vi er stolte av å bli sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift, men vil også understreke at det er nå arbeidet starter, og vi håper våre medlemmer vil være med oss på dette!

Våre Partnere