SRF + KPMG = Sant

KPMG – Vi er rett frem

KPMG er et internasjonalt nettverk av revisjon- og rådgivningstjenester med mer enn 230.000 medarbeidere over hele verden i 146 land. KPMG er mest kjent for våre revisorer, forretningskonsulenter og advokater, men vi er også mye mer. Vi vet hva virksomheter har på toppen av sin agenda. Derfor har KPMG bygget ledende fagmiljøer innen områdene som blir viktigst for fremtiden: Cybersikkerhet, bærekraft, dataanalyse, digitalisering og teknologi. Våre råd skal lønne seg. De skal være tilpasset morgendagen både for våre kunder og samfunnet. Da gjelder det å ligge i forkant.

- Vi i KPMG gleder oss til samarbeidet med SRF og vil bidra med løsninger som har verdi, sier Regionleder Anfinn Fardal.

  Lokalt relasjonsarbeid er avgjørende for suksess:

  Et samarbeid med nettverket til SRF passer godt samtidig som KPMG lanserer ny merkevarestrategi «Rett frem». Dette skal hjelpe oss å bli mer synlig i markedet og differensiere oss i et ellers så likt marked innen våre tjenester. KPMG sitt mål som samarbeidspartner er å treffe flere dyktige virksomheter i et felles markedsområde og vi ser at SRF legger opp til et spennende årshjul med nettverksaktiviteter og interessant læring. Vi håper vi blir godt mottatt blant medlemmene i SRF og at vi vil lykkes med å hjelpe medlemmene med tjenester og veiledning innen revisjon, rådgivning og advokattjenester, sier Anfinn Fardal.

  - Vi er helt sikre på at KPMG kan tilføre en ny dimensjon av viktige fagområder ut til våre medlemmer, sier daglig leder i SRF Mariell Sæternes.

   Rett frem er bærekraft viktigst:

   Bærekraft er i ferd med å bli en gjennomgripende del av alle virksomheter. KPMG har integrert bærekraftrådgivning på tvers av alle tjenesteområder, i alt vi gjør, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å gjøre bærekraft relevant, forretningsnært og lønnsomt.

   KPMG inviterer alle SRF-medlemmer til korte bærekraftswebinarer der du kan få litt spennende innsikt fra bærekraftsteamet i juni:

   Fire bærekraftswebinarer som rigger deg for fremtiden - KPMG Norge (home.kpmg)

   (På bildet: Daglig leder i SRF Mariell Sæternes, Partner og leder for Region Vest Anfinn Fardal og Senior Manager Jon Arild Hellebust)

   Våre Partnere