SRF KUBEN for 2018: Knowit Experience og Oktan Bergen tok SRF KUBEN hem!

(Bergen: 25.03.2019) Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 12. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. Ny rekord med 24 byråer som leverte inn arbeid til årets konkurranse, og det ble kåret vinnere i 17 kategorier. Knowit Experience og Oktan Bergen skilte seg ut med 4 priser hver, tett fulgt av Anti Bergen med 3 priser.

Knowit Experience vant i klassene Kampanje med arbeid for Bank ID/Vipps, Effekt for Dale of Norway, Applikasjon for TV2 og Annonser for SFE/Plan International. Oktan Bergen vant i Film for Akvariet i Bergen, Sosiale medier for Skyss, Illustrasjon for Skyss samt Folkets pris for Akvariet i Bergen. Anti Bergen tok seieren i Håndverk for Bergen Kommune, Motion Graphics for Festspillene i Bergen og Åpen klasse med A New Type of Imprint. Øvrige vinnere med en pris hver var MK Norway i Identitet for Hotel Norge by Scandic, Reklamekollektivet i Tekst for Lokalkrafta, Haltenbanken i Webdesign for Grieghallen, Idean i Tjenestedesign for Equinor, Cure i Årets nykommer for HYRE og Trine Sejrup vant for fjerde året på rad prisen for beste Studentarbeid.

Bergen leverer nok en gang

Rekord deltakelse i antall byråer viser at det kreative miljøet i Bergensområdet lever i beste velgående. Det var 13 forskjellige nominerte byråer og ni ulike vinnere, noe som også forteller at bredden er stor. Til slutt vil jeg gi honnør til juryen som også i år har lagt ned et kjempearbeid, sier Mariell Sæternes daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen.

Juryen

Juryen for «SRF KUBEN 2018» bestod av juryleder Catharina Eberlin fra BCW, Ole Andreas Finseth fra Kitchen, Elin Minde fra Fasett, Marianne Christie Ryalen fra Los & CO og kunderepresentant Hågen Solheim fra Galleriet.


Oversikten over alle vinnerne finner du her.


Kort om SRF KUBEN:

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen kårer hvert år de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. Konkurransen høster stor prestisje blant byråene i Bergensområdet og har vært medvirkende til en generell kvalitetsheving av arbeid som produseres. Konkurransen gjennomføres hvert år i mars og det konkurreres i 17 kategorier. Arrangementet ble i år arrangert for tolvte året på rad.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Mariell Sæternes, daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen, mobil: 977 27 213, e-post: mariell@srf.no

Våre Partnere