SRF + Sølvrev = Sant

Vi er kjempeglade for å presentere Sølvrev som ny samarbeidspartner 2020-2022!

Sølvrev er en bergensbasert bedrift som produserer videoinnhold til digitale kanaler. Videoer som øker salg og oppmerksomhet for kundene deres.

Når Sølvrev startet opp i 2015 gjorde de et tydelig valg om å fokusere på et fagfelt.

- Ettersom den teknologiske utviklingen går så fort som den gjør nå, må man være spisset for å være god. Med mindre man er ekstremt stor. Jeg vil si at dette er en forutsetning for å ha tillit i markedet -, sier Helgheim entusiastisk.

Sølvrev ble kåret til Gasellebedrift i 2019, startet nylig en avdeling i Oslo og er kjempestolte over allerede å ha mange solide og kjente merkevarer og bedriftsnavn på kundelisten - Tine, Nordea, Sbanken, UiB, Utdanningsdirektoratet, Fargerike med flere.

- Vi ønsker å være samarbeidspartneren til SRF først og fremst fordi vi er imponerte over hva SRF får til av eventer, logistikk og faglig innhold. Dette gjelder både frekvens, gjennomføring og det å treffe på relevante tema i tiden - til tross at SRF har en såpass liten administrasjon. Jeg synes også at SRF er flinke digitalt og synlig på en god måte i sosiale medier, dette vil Sølvrev gjerne assosieres med -, sier daglig leder Terje Helgheim.

- Den generelle verdien man får gjennom å være med som samarbeidspartner overgår i høy grad hva det koster. Man får muligheten til å bli synlig i viktige målgrupper og i tillegg er det å møtes «face to face» i en digital hverdag viktigere enn noen gang. Det har en stor verdi å være fysisk tilstede på arenaene og å treffe menneskene i bedriftene. Vi ser frem til et godt samarbeid med SRF -, avslutter Terje.

Vi ønsker Sølvrev hjertelig velkommen som Samarbeidspartner!

Våre Partnere