To byråer stakk av med flest priser i Bergen

(Bergen: 09.04.2018) Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 11. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. 21 byråer var med i årets konkurranse, 15 vinnere ble kåret og to byråer skilte seg ut. Oktan Bergen og ANTI Bergen vant fire priser hver. Oktan Bergen vant tre av dem i samarbeid med Keyteq i klassene Sosiale Medier, Kampanje og Film, alle for kunden Skyss. Oktan Bergen stakk også av med Folkets Pris for Race to Celebrate. ANTI Bergen hentet hjem to priser for arbeid laget for Bergens Tidende i kategoriene Annonser og Illustrasjon samt to priser i samarbeid med VOID for arbeidet Eiris laget for Media City Bergen/Entra. Nykommeren Cure vant to priser for sitt arbeid for Stupe-EM i klassene Årets nykommer og Identitet. Øvrige vinnere med en pris hver var MK Norway i Håndverk for OBOS, Knowit Experience i Webdesign for BIR, Nomad i tekst for Cutters og Idean i Applikasjon for Skattedirektoratet. Trine Sejrup vant for tredje året på rad prisen for beste Studentarbeid.

Bergen leverer
Utrolig kjekt at juryen var imponert over de mange gode arbeidene som ble levert inn til årets KUBE. Det viser at det kreative miljøet i Bergen lever i beste velgående. Juryen fortjener også stor honnør for de har virkelig lagt ned et kjempearbeid, - sier Mariell Sæternes daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen.

Juryen:
Juryen for «SRF KUBEN 2017» bestod av juryleder Catharina Eberlin fra Burson-Marsteller, Ole Andreas Finseth fra Kitchen, Elin Minde fra Fasett og kunderepresentant Sverre Krogsrud fra NextGenTel.

Kort om SRF KUBEN:
Salgs- og Reklameforeningen i Bergen kårer hvert år de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. Konkurransen høster stor prestisje blant byråene i Bergensområdet og har vært medvirkende til en generell kvalitetsheving av arbeid som produseres. Konkurransen gjennomføres hvert år i mars og det konkurreres i 15 kategorier. Arrangementet ble i år arrangert for ellevte år på rad.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Mariell Sæternes, daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen, mobil: 977 27 213, e-post: mariell@srf.no


Klikk her for å se alle vinnerne: Kuben Vinnere2017

Våre Partnere