Utstillerpakke til MRKT REMIX 2024

Ønsker du å vise frem dine produkter eller tjenester til markedssjefer, markedsførere og ledere? Da kan en utstillerplass på MRKT REMIX være det riktige stedet for din bedrift.

Under konferansen 6. juni 2024 lager vi til et helt eget utstillerområde inne i konferansesalen på Scandic Flesland Airport. I dette området vil kaffe og pausemat bli integrert som en del av konferansen. Slik sikrer vi en naturlig flyt for av deltagerne i området. Det blir 2 pauser på 30 minutter og en lunsjpause på 1 time (med forbehold om endringer).

Dette er innholdet i utstillerpakken:

  • Utstillerplass på Vestlandets største konferanse innen fremtidens markedsføring
  • Logoeksponering i invitasjoner og nyhetsbrev som vi sender ut i forbindelse med konferansen, logo på arrangementsside på srf.no, logo på skjermene i salen i pausen og i introfilm til konferansen.
  • Mulighet for å legge ut informasjon/tilbud digitalt til alle deltagerne på konferansen. Må være inne til SRF senest en uke i forkant.
  • Strøm til utstillerplass, utstillerplass er 3 x 2 meter.

Pris: 15 000,- eks. mva og ink. to konferansebilletter (verdi 7100,-).

Dersom du ønsker ekstra stor plass til din utstillerplass, er det mulig å øke areal på tidlig forespørsel.

Vi er også opptatt av at utstillerplassen er av god kvalitet og har noe innhold som kan engasjere deltagerne. Her hjelper vi dere gjerne med ideer.

Kontakt Mariell på mariell@srf.no

Våre Partnere