Vi lanserer podcast!

SRF lanserer kunnskapspodcasten MARKET MAD! Podcasten ledes av Ina Stølen som er Daglig leder i BRANDITY og Styreleder i SRF. Gjennom året inviterer vi inn gjester i podcasten som er relevante, til å dele sin kunnskap innenfor markedsføring og salg.

I den aller første utgaven av MARKET MAD treffer vi Suzanne Kaluza. Susanne Kaluza (37) er nylig tilsatt CEO i Litteraturhuset i Oslo, og tidligere CEO i SHE, et selskap som jobber for bedre kjønnsbalanse i næringslivet. Kaluza har tidligere blant annet også jobbet som redaktør i Egmont Publishing, rådgiver i Trigger Kaluza, journalist i Dagbladet Magasinet og gitt ut tre bøker på Aschehoug og Forlaget Press. For arbeidet sitt er Kaluza blant annet kåret til en av landets 10 største ledertalenter av E24, Årets Meningsbærende Redaktør av Redaktørforeningen, Årets Kvinnelige Medieledertalent av Medienettverket og en av landets 100 mektigste kvinner av Kapital.

Lytt, bli inspirert og del! Nå kan du endelig tilegne deg relevant kunnskap hvor en du befinner deg via vår podcast MARKET MAD.

Du finner podcasten her:

For Apple: https://podcasts.apple.com/no/podcast/market-mad/id1459079624

For Spotify: https://open.spotify.com/show/6yZlkyamfhGpggZK05Dm4G

eller andre steder du hører på Podcast.


Her kan du også lytte til podcasten:

Våre Partnere