Dette kurset er en del av en kursserie i tre deler, man kan velge å melde seg på kun denne delen eller alle tre delene.

På andre kursdag vil vi gå gjennom det som ligger bak AI verktøyene, og demystifisere maskinlæring og LLM (large language model) gjennom forklaring av hvordan de fungerer og eksempler. Vi vil søke å skape forståelser for rollen data har for kunstig intelligens gjennom eksempler på datadrevne beslutninger.

Dagen avsluttes med utforskning av mer tekniske modeller for kunstig intelligens, før vi sammen diskuteres dagens tema.

Kursdeltakerne får servert frokost & kaffe.

Her finner du informasjon om Kurs 1: Introduksjon til AI og dens bruksområder

Her finner du informasjon om Kurs 3: Etikk, sikkerhet og fremtiden med AI

tir. 23. april

SRF Kurs: Grunnleggende om maskinlæring og data

08:30 - 12:00
KPMG AS, Kanalveien, Bergen, Norge
SRF-medlem og inviterte av KPMG: 1500,- eks. mva per deltaker (3000,- eks. mva for alle tre kursene per deltaker). Ta kontakt dersom du ikke er medlem på post@srf.no.
Arrangementet er ferdig.

Torgils Åkra Eldrup

KPMG

Torgils tilhører tjenesteområdet Technology Consulting, som er en del av KPMG Advisory i Bergen. Fra utdannelse og prosjekter i KPMG har Torgils en god og tverrfaglig kompetanse i skjæringspunktet mellom teknologi og økonomi. Han har bred kompetanse på hvordan bedrifter kan anvende verktøy som maskinlæring, kunstig intelligens, visualisering av datagrunnlag, kvantitative analyser, optimering, simulering og data håndtering for å skape verdi. Torgils har deltatt i alle faser av maskinlæringsprosjekter, inkludert innsamling og behandling av data, utforskning og visualisering av innsikt, bruk av maskinlæring til å predikere og forutsi ønskede verdier, samt tolkning av resultater for å skape bedre beslutningsgrunnlag for bedrifter.

Harald Osan

KPMG

Harald er skyspesialist i tjenesteområdet Technology Consulting i KPMG. Han har erfaring innen utvikling, implementering og forvaltning av skytjenester med spesialkompetanse innen Azure. Harald jobber med en rekke Azure-applikasjoner, med arbeidsoppgaver hovedsakelig relatert til forretningsanalyse, skyarkitektur og datavitenskap. Harald har også bred erfaring med implementering og forvaltning av Microsoft Dynamics 365, både funksjonelt og teknisk. Hans kompetanse i skjæringspunktet mellom teknologi og økonomi med utdanning og erfaring fra begge områder.

Våre Partnere