Dette kurset er en del av en kursserie i tre deler, man kan velge å melde seg på kun denne delen eller alle tre delene.

I det første kurset gir vi en introduksjon til kunstig intelligens og hva det er, dens historie og utvikling. Gjennom eksempler vil vi skape en forståelse for hva AI er og hva det kan brukes til i ulike sektorer, og samtidig oppklare vanlige misforståelser knuttet til kunstig intelligens.

Siste halvdel tester vi enkle versjoner av AI verktøy, og ser på deres styrker og svakheter i praksis.

Kursdeltakerne får også kaffe og frokost. Dagen avsluttes med samtale blant alle kursdeltakerne om dagens tema og oppsummering.

Her finner du informasjon om Kurs 2: Grunnleggende om maskinlæring og data

Her finner du informasjon om Kurs 3: Etikk, sikkerhet og fremtiden med AI

tir. 09. april

SRF Kurs: Introduksjon til AI og dens bruksområder

08:30 - 12:00
KPMG AS, Kanalveien, Bergen, Norge
SRF -medlem og inviterte av KPMG: 1500,- eks. mva per deltaker (3000,- eks. mva for alle tre kursene per deltaker). Ta kontakt dersom du ikke er medlem på post@srf.no.
Arrangementet er ferdig.

Marie Nergård Killi

KPMG

Marie er en del av tjenesteområdet Technology Consulting hvor hun jobber med implementering og anskaffelser av ERP-systemer, som inkluderer tett samarbeid med kunder for å identifisere deres unike behov, utarbeide skreddersydde løsninger og sørge for en sømløs integrering av nye systemer. Hennes kompetanse spenner over teknologi, økonomi og prosjektledelse, samt solid forståelse for endringsledelse som er kritisk i store digitale transformasjonsprosjekter. Hun har også hatt ansvar for å gjennomføre både flere interne og eksterne foredrag om kunstig intelligens og dens potensiale.

Peder Steensnæs Omenaas

KPMG

Peder har lang erfaring fra både offentlig og privat sektor, og har jobbet i KPMG i Bergen siden 2021. Peder er utdannet jurist, men med stor interesse for IT er det det fagområdet han jobber mest med nå, i roller som prosjektleder, arkitekt og tjenesteutvikler med alt fra anskaffelse, utvikling og innføring av komplekse systemer og løsninger for svært varierte brukergrupper. Dette gjelder både hyllevaresystemer og egenutviklede løsninger. Peder er ansvarlig for faggruppen for arkitektur og IT-strategi hos KPMG Bergen. Han har også ansvar for å gjennomføre og holde interne fagoppdateringer, eksterne foredrag og andre opplærings- og informasjonsinitiativ - og kunstig intelligens og bruksområder for dette er selvsagt en del av fagområdene.

Våre Partnere