SRF UNG

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF UNG?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Hva er SRF UNG?

SRF UNG er et nettverk som skal tilby en lavterskel møteplass for de under 30 år som jobber i markedsførings- eller salgsbransjen, eller som går relevante studier.

SRF UNG arrangerer sammenkomster hvor unge markedsførere og selgere får muligheten til å dele kunnskap, få tilført kunnskap, skape nettverk og finne jevnaldrende som deler samme interesse som dem.


Hvorfor SRF UNG?

«Bergen skal bli den beste byen for unge markedsførere og selgere»

Bergen går glipp av mange kunnskapsrike og kreative unge mennesker innenfor markedsføring og salg blant annet fordi byen mangler et nettverk som kan bidra med attraktive tilbud og møteplasser til denne målgruppen.


SRF UNG vil bidra til at Bergen blir mer attraktiv for unge markedsførere og selgere ved å tilby et sosialt nettverk og en arena hvor de kan utvikle seg faglig.

Når en slik arena blir tilgjengelig, vil det bli lettere for unge i bransjen å velge Bergen foran andre byer. Med den unge arbeidskraften som strømmer til byen ønsker vi med SRF UNG at dette skal bidra til at flere mediebyrå og andre bedrifter vil tørre å satse på avdelinger i Bergen, når de vet at arbeidskraften og nettverket er til stede.Støttet av:

Ønsker du å kun bli medlem i SRF UNG?

Da bruker du dette skjema. Dersom bedriften din allerede er medlem i SRF - har du automatisk medlemskap i SRF UNG. Dersom bedriften din ønsker å bli medlem - klikk på "Bli medlem-siden" i menyen. Gratis for studenter. Arbeidstakere under 30 år kr 750.-.

Har du spørsmål knyttet til medlemskapet før du bestemmer deg? Send oss en epost post@srf.no så kontakter vi deg.

Våre Partnere