Digital Rådgiver for Markant

Vilde Nagel Fredriksen (Ressursgruppeleder)

Vilde har en bachelor fra Norges teknisk-naturvitenskapelig universitet i Markedsføring, Innovasjon og Ledelse. Hun har vært involvert i studentfrivilligheten gjennom bachelor tiden sin som både markedsansvarlig og leder for kulturfestivalen U.-KA i Ålesund, samt markedsansvarlig for Start Ålesund og Start Norge. Vilde er initiativtakeren for SRF UNG.

Ansvarlig for sosiale medier i Sbanken

Sandra L. Valvik

Sandra har utdannet seg i Bergen, med en bachelor i PR og markedskommunikasjon fra BI, og et år med filmproduksjon fra Universitetet i Bergen. Før Sbanken jobbet hun som digital rådgiver i reklamebyrået Apriil.

Markedskoordinator for Fløyen

Ingrid Norheim

Ingrid er utdannet innen markedsføringsledelse med bachelor fra Handelshøyskolen BI. Hun har erfaring innen digital markedsføring og reiseliv som: digital innholdsprodusent hos Tide, marked og kommunikasjonsrådgiver hos Norled og digital markedsfører hos GC Rieber Eiendom.

Merkevaresjef hos Hansa Borg Bryggerier/ Solera

June Bjordal Vorraa

June er merkevaresjef i Hansa Borg / Solera, hvor hun jobber med kjente merkevarer innen for drikkevarebransjen. June sin utdannelse er bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiana i Bergen, samt en mastergrad i digital markedsføring fra Bournemouth University i England.

Konsulent, Sopra Steria Marketing Services

Selin Ilic

Selin Ilic er konsulent innenfor digital markedsføring i Sopra Steria Marketing Services Bergen, med utdanningsbakgrunn fra markedsføringsledelse og IT. Hun jobber med prosjekter i bransjer som blant annet shipping, bank og finans, energi og reiseliv.

Produkt- og innholdsutvikler i AVA of Norway

Ulrik Granheim

Studert digital kultur ved UIB og har de siste to årene jobbet med markedsføring og innholdsproduksjon hos AVA of Norway. Har tidligere drevet egen nettbutikk og har lenger erfaring med videoproduksjon. Er en problemløser og elsker å skape innhold som engasjerer kundene! Verdsetter erfaring gjennom å lære av de beste, og kunne utfordre meg i stadige nye problemstillinger.

Daglig leder og Rådgiver i Hensikt Vestland AS

Jens Petter Jensen

Er daglig leder i Hensikt Vestland hvor han har ansvar for å bygge Hensikts avdelinger i Bergen og Trondheim. Jens har god erfaring fra både markedsføring og salg- blant annet har han tidligere jobbet i Sølvrev hvor han har hatt kundeansvar for merkevarer som TINE og Sbanken.

Student NHH - Markedskoordinator i Frydenbø Group

Susann Solheim Gjerløw

Jobber deltid som markedskoordinator i Frydenbø Group. Susann har bachelor i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI i Bergen, og holder på med masterstudium i Strategi og Ledelse på Norges Handelshøyskole.

Salgs-og medlemsansvarlig i SRF

Khaled Amairi

Han har syv års erfaring innen salg, merkevare og finans. Khaled har jobberfaring fra selskaper som Innovasjon Norge, DNB, Gjensidige og Bulder Bank. Med erfaring fra flere bransjer har han verdifull kompetanse innen salg og relasjonsbygging. Han er utdannet innen markedsføring og salgsledelse med en bachelor fra Høyskolen Kristiania.

Student BI Bergen + Intern hos SRF

Maja Rolland

Går siste året på Markedsføringsledelse og har internship hos SRF høsten 2022.

Student BI Bergen + Intern hos SRF

Thomas Berg-Larsen

Går siste året på Økonomi- og forretningsjus og har internship hos SRF høsten 2022.

Våre Partnere